آیا پایان واکنش آلرژیک نزدیک است؟


تحقیقات جدید نویدی است بر پایان واکنش‌های آلرژیک:

اخیرا مکانیزمی پیدا شده که می‌تواند راه را برای کنترل بهتر واکنش‌های آلرژیک هموار نماید

به قلم: تیم تحقیقاتی Aarhus University

ترجمه: محبوبه محمدزکی، کارشناس مدیریت پژوهشی سازمان نظام پزشکی

نظارت و راهنمایی: دکتر حسن رودگری

 

 

محققان رویکردی جدید برای درمان  مبتلایان به آلرژی و آسم بر پایه آنتی‌بادی کشف کرده اند و البته این میتواند یک دستاورد موفقیت‌آمیز باشد که تأثیر مهمی در توسعه داروهای جدید در سالهای پیش‌رو خواهد داشت.

محققین در این پژوهش مکانیزم جدیدی پیدا کرده اند که در آن یک آنتی بادی می تواند مانع از واکنش های آلرژیک در طیف وسیعی از بیماران شود و به تبع آن میتوان با تولید مهار کننده ها  پیشرفت چشمگیر می تواند در تولید داروهای ضد آلرژی ایجاد نمود.

ایزارد اسپیلنر، استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه Aarhus می‌گوید: اکنون ما می‌توانیم بسیار دقیق تعامل این آنتی‌بادی را در مکانیزم نهار عکس العملهای آلرژیک همراه با مشخص نمودن هدف و تغییراتی که بر تولید آن در بدن موثر است، شرح دهیم. این ما را برای درک این نکته کمک می‌کند که چگونه این آنتی بادی با IgE (ایمونوگلوبولین E)  و گیرنده‌های خاص آن بر روی سلول‌های ایمنی بدن که مسئول انتشار هیستامین در یک واکنش آلرژیک هستند، تداخل پیدا می‌کند.

نیک لورسن، استادیار گروه زیست شناسی مولکولی و ژنتیک نیز می گوید: ما اکنون می توانیم دقیقا مشخص کنیم که چگونه آنتی بادی مانع از اتصال  IgE  به گیرنده‌های آن می شود و این به ما اجازه می دهد که استراتژی‌های کاملا جدیدی برای مهندسی پزشکی در آینده نزدیک ترسیم کنیم.

بر خلاف بسیاری از آنتی بادی‌های درمانی موجود در بازار، آنتی بادی جدید لزوما به بدن تزریق نمی شود و باتوجه به ساختار شیمیایی آن ممکن است  اشکال دارویی برای استنشاق یا بلعیده شدن آن تولید نمود و این باعث مصرف و کاربرد آسان تر، ارزان تر و بسیار راحت تر برای بیماران خواهد بود.

بااین حال، قبل از اینکه داروهای جدید آلرژی تولید شوند، محققان باید طیف وسیعی از آزمایشات بالینی را برای اثبات اثر و ایمنی زائی این آنتی بادی انجام دهند.

 

برای مطالعه بیشتر در این خصوص به لینک زیر مراجعه فرمایید:

https://www.sciencedaily.com/releases/2018/01/180125101321.htm